Logo Aalse & Partners Werkwijze

Werkwijze


flag_nlflag_en

Werkwijze, persoonlijke aandacht en nazorg bij Executive Search 

De werkwijze van Aalse & Partners richt zich op de juiste match voor onze klanten. Op basis van een grondige oriëntatie op de actuele vraagstukken en eisen van uw bedrijf maken wij een zoekprofiel en een plan, doen een voorselectie, de CV-presentatie en de sollicitatierondes. Aalse & Partners is gedurende het gehele traject aanspreekpunt en intermediair tussen u als opdrachtgever en de kandidaten. Daarnaast kunt u een beroep op ons doen als adviseur en klankbord. U krijgt bij ons een eigen adviseur als aanspreekpunt. Aalse & Partners zoekt door totdat u tevreden bent met de geselecteerde kandidaten.

Wij bieden als vast onderdeel van het searchtraject na plaatsing een drietal coachings- of klankbord sessies aan voor de eerste periode in de nieuwe organisatie. Zo krijgt uw toptalent - net als de topsporter - de gelegenheid met een persoonlijke coach te reflecteren op het functioneren in de nieuwe omgeving. Coaching- en klankbordsessies worden zowel individueel als in intervisievorm aangeboden.

Zes maanden nadat de kandidaat is geplaatst, vindt er een evaluatie plaats met de klant en de kandidaat. Pas dan is voor Aalse & Partners het searchtraject afgesloten.

 

Penny Hagenaars